Over ons

Het geheim van de succesvolle verzekeraar

“De concurrentie is moordend in onze sector.” Dit statement van verzekeringsmakelaar Eddy Leuridan van Omni-Assur nv is niets nieuws. Zijn antwoord op het probleem is dat wel: “service, service, service”.

Een foto van de klant

Als het nu gaat om verzekeringen, beleggingen of kredieten, Omni-Assur maakt altijd eerst een virtuele foto van de klant. “We proberen de klant te doorgronden,” aldus Eddy Leuridan. “Wie is hij, hoe denkt de klant, wat heeft de klant nodig, wat verwacht de klant? Pas als we de klant door en door kennen, gaan we hem de producten aanbevelen die voor hem op dit ogenblik het interessantst zijn. En dan nog heeft de klanthet laatste woord.” Dat lijkt een werk van lange adem. “Het zou voor ons inderdaad makkelijker zijn om de klant snel een product te verkopen. We zijn ervan overtuigd dat het in onze sector niet zo werkt, en we merken ook dat onze klanten onze aanpak waarderen.”

Goed gevoel

Ook op andere vlakken zorgt Omni-Assur dat de klant steeds een goed gevoel overhoudt aan de samenwerking. “We onthalen elke klant goed, spreken hem of haar aan met de voornaam. We werken snel en flexibel. En we zorgen voor een uitstekende opvolging en afhandeling van elk dossier. We zijn zelf pas tevreden als de klant tevreden is.”

Klein manneke

Eddy Leuridan richtte Omni-Assur nv op in 1997 vanuit de fusie van J. De Ridder & Co bvba en Omni-Assur cv. Eddy zit zelf al sinds 1982 in het vak. En eigenlijk al veel langer: “Mijn vader was verzekeringsinspecteur. Ik ging heel vaak met hem mee naar klanten, en kreeg op die manier als klein manneke de verzekeringsbusiness met de paplepel binnen.” Vandaag werkt Eddy samen met 4 medewerkers die vanuit Dendermonde en Gent elke klant op zijn wenken bedienen.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor het best kan contacteren en over onze openingsuren.

We nemen contact met u op. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u klaar.

 

Verzekeringen

Optimale dekking voor elke klant

Eddy Leuridan is opgegroeid met verzekeringen. Hij kan bogen op tientallen jaren ervaring en werkt samen met tal van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen. Op die manier kan Omni-Assur elke klant – particulieren en kmo’s – een polis op maat voorstellen.

Specialiteit: motorcross
Motorcrossers en organisatoren van motorcross-evenementen vinden al vele jaren de weg naar Omni-Assur. De risico’s van deze sport zijn groot. Via gespecialiseerde maatschappijen als Lloyd’s of London, AIG en Vanderhaeghe bezorgt Omni-Assur alle crossers en organisatoren polissen met een optimale dekking.


Sparen & beleggen

Beleggingen volgens uw beleggingsprofiel

Elke klant heeft andere wensen en verwachtingen als het op beleggingen aankomt. Daarom beveelt Omni-Assur u pas bepaalde formules aan als ze helemaal stroken met uw beleggingsprofiel – kunt u uw spaargeld missen voor langere of kortere tijd, houdt u van risico’s of net niet, wilt u een kapitaalsgarantie of niet, en dergelijke meer. Omni-Assur zoekt dan de markt af naar de beleggingsproducten die momenteel voor u het interessantst zijn, en houdt daarbij ook steeds rekening met uw fiscale situatie.


Leningen

Leningen met aandacht voor uw fiscale situatie

Zoekt u een geschikte auto- of hypotheeklening? Een persoonlijke lening? Omni-Assur garandeert u steeds een minimale rente en een maximaal belastingsvoordeel. En steeds bij een betrouwbare maatschappij.